Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L'Ajuntament de Lleida inicia la campanya de manteniment dels camins de l'Horta

L'Ajuntament de Lleida inicia la campanya de manteniment dels camins de l'Horta

Amb un pressupost de prop de 100.000 euros, es preveu actuar en una trentena de camins

Data publicació: Dijous 14, juny del 2012


Imatge de la notícia L'Ajuntament de Lleida inicia la campanya de manteniment dels camins de l'Horta

L'Ajuntament de Lleida ha iniciat la campanya de manteniment de camins de l’Horta 2012. Els treballs de manteniment de camins, que està previst realitzar al llarg de tot l’any són, se centraran en l'arranjament i la reparació d'una trentena de camins, tant asfaltats com de terra, així com altres actuacions puntuals.

Pel que fa a la reparació de camins asfaltats es preveu la reparació d'una quinzena de camins asfaltats sobre els que es farà un soteig per reparar els clots existents i una reparació o reforç del ferm i del reg d’aquelles zones que ho necessiten. Així, s'actuarà, al camí de Boixadors, Travessera de Marimunt, camí del Mina, camí de Granyena, camí de Grealó-Quatre Pilans, camí de Montcada o camí Vell d'Alpicat, entre altres. En la reparació de camins de terra  s'actuarà en una dotzena de camins, s'eliminaran forats, es netejaran i es reperfilaran les cunetes, etc.

A més, també es farà el desbrossament de marges de camins. Es preveu, doncs, desbrossar una franja de 1,5 m de 150 quilòmetres de marges de camins als encreuaments i als punts en que la vegetació limiti la visibilitat o comporti un perill per la circulació de vehicles.

En el marc de la campanya està prevista la revisió de la senyalització horitzontal i vertical i la reparació i instal·lació dels elements necessaris, així com la reparació d’elements de seguretat com biones o baranes, la neteja i manteniment d’obres de fàbrica, etc.

El pressupost de l'actuació, que es va adjudicar a l'empresa Àrids Romà, és de prop de 100.000 euros.

Et destaquem...