Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Regidoria de Transició Ecològica presentarà al veïnat de Ciutat Jardí i Vila Montcada els resultats de dos anys de recollida porta a porta

La Regidoria de Transició Ecològica presentarà al veïnat de Ciutat Jardí i Vila Montcada els resultats de dos anys de recollida porta a porta

Ha organitzat sessions participatives presencials i telemàtiques, en les quals també s'informarà de les novetats que està previst implantar en la recollida.

Data publicació: Dilluns 02, novembre del 2020


Imatge de la notícia La Regidoria de Transició Ecològica presentarà al veïnat de Ciutat Jardí i Vila Montcada els resultats de dos anys de recollida porta a porta

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La regidoria d'Habitatge i Transició Ecològica organitzarà sessions participatives amb el veïnat de Ciutat Jardí i Vila Montcada per fer un balanç del sistema de recollida de residus porta a porta, del qual es compleixen els dos primers anys de funcionament.

En les trobades, que estan adreçades a tots els residents en aquests barris, es presentaran els resultats de l'experiència i la millora en la recollida selectiva que s'ha experimentat i també els canvis que s'implantaran en la recollida i la distribució de les bosses.

Hi haurà dues sessions, una per internet i una altra presencial i en tots dos casos cal inscriure-s'hi mitjançant aquest tràmit a la web de la Paeria.

La sessió presencial tindrà lloc dimarts 24 de novembre a les 19.30 hores a l'escola Ciutat Jardí, amb limitació de places en funció de les restriccions sanitàries vigents. Mentre que la sessió en línia serà dijous 26 de novembre a la mateixa hora.

El tercer tinent d'alcalde i regidor de Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha destacat que "la implicació i la col·laboració que ha demostrat el veïnat de Ciutat Jardí i Vila Montcada ha permès triplicar els índexs de recollida i arribar al 87% de reciclatge, unes dades que fins i tot han superat les previsions inicials i que ens empenyen a seguir amb la segona fase a Pardinyes i Balàfia, perquè Lleida segueixi guanyant amb aquest canvi, tant des del punt de vista mediambiental com econòmic".

Et destaquem...