Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Regidoria de Transició Ecològica impulsa «Empreses Lleidaenverd» per cercar la implicació del teixit empresarial en projectes ambientals

La Regidoria de Transició Ecològica impulsa «Empreses Lleidaenverd» per cercar la implicació del teixit empresarial en projectes ambientals

- Per donar suport a l’educació per a la sostenibilitat, la protecció els espais verds i la biodiversitat, i la producció d’energia verda i l’estalvi i l’eficiència energètica. - S’hi han adherit ja 3 empreses i n’hi ha diverses que han mostrat voluntat d’implicar-s'hi.

Data publicació: Dilluns 29, març del 2021


Imatge de la notícia La Regidoria de Transició Ecològica impulsa «Empreses Lleidaenverd» per cercar la implicació del teixit empresarial en projectes ambientals

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Lleida, a través de la Fundació per la Sostenibilitat Lleida 21, impulsa una campanya de captació de finançament de les empreses de Lleida a través de donacions i patrocinis pels projectes ambientals municipals. La iniciativa té l’objectiu d’incrementar les aportacions privades i donar visibilitat a les empreses que hi participen.

Des d’“Empreses Lleidaenverd” es promou la participació de les empreses que volen implicar-se en la protecció del medi ambient, la sostenibilitat i la cura del territori, de cara a fer de Lleida una ciutat implicada en la sostenibilitat i la mitigació al canvi climàtic. La iniciativa pretén donar suport a 3 línies d’actuació: l’educació per la sostenibilitat, la protecció els espais verds i la biodiversitat, i la producció d’energia verda i l’estalvi i l’eficiència energètica.

Per a les empreses participants, la seva visibilitat com a empresa verda, els permet posicionar-se a Lleida com tals i ésser un exemple en la responsabilitat social corporativa, a més de contribuir a preservar l’entorn natural i promoure la sostenibilitat.

Fins al moment 3 empreses han confirmat la seva participació: Vilella, Aqualia i Supermercats Pujol. Des d’inicis d’any s’han iniciat contacte amb diverses empreses que tenen la voluntat d’implicar-se en el projecte.

Et destaquem...