Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Regidoria de Medi Ambient ensenya com fer un planter propi d'hortalisses

La Regidoria de Medi Ambient ensenya com fer un planter propi d'hortalisses

Durant l'activitat s'han presentat varietats d'hortalisses pròpies de Lleida que s'han recuperat

Data publicació: Dissabte 07, març del 2015


Imatge de la notícia La Regidoria de Medi Ambient ensenya com fer un planter propi d'hortalisses

La Regidoria de Medi Ambient i Horta ha organitzat aquest dissabte un taller per aprendre a preparar un planter d’hortalisses per a l’hort. Una vintena de persones han pogut conèixer quin és el calendari de sembra d’alguns productes i han pogut preparar una taula de planter, amb els materials i les condicions necessàries per poder-hi cultivar. En el taller s’han mostrat tècniques de sembra i també s’han presentat varietat d’hortalisses pròpies de Lleida, que s’han recuperat amb bona adaptació a les condicions locals.

La professora titular de l’ETSEA de la Universitat de Lleida, Astrid Ballesta, ha estat l’encarregada de dirigir aquest taller, que s’ha fet al Centre d’Interpretació del Parc de la Mitjana de Lleida.

L’activitat forma part d’un conjunt d’iniciatives que pretenen fomentar la dinamització de l’Horta de Lleida i establir un millor vincle entre l’activitat de l’Horta i la ciutat, tant pel que fa al conreu d’hortalisses i al consum local i de qualitat, com en la custòdia del territori.

“Preparem el nostre planter” és una de les Ecoactivitats del programa d’activitats de natura i medi ambient que la Regidoria de Medi Ambient i Horta ha previst per difondre el coneixement sobre la natura i fomentar hàbits sostenibles entre els ciutadans.

Et destaquem...