Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Regidoria de Medi Ambient ensenya a fer horts ecològics

La Regidoria de Medi Ambient ensenya a fer horts ecològics

A través d'un taller organitzat dins el programa Ecoativitats

Data publicació: Dissabte 18, febrer del 2012


Imatge de la notícia La Regidoria de Medi Ambient ensenya a fer horts ecològics

La nova temporada del programa Ecoactivitats de natura i medi ambient ha arrencat aquest dissabte amb el taller “Ens preparem per fer un hort ecològic”. L’activitat, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient i Horta, ha tingut lloc al Centre d’Interpretació del Parc de la Mitjana de Lleida, amb la participació de 25 persones. El taller ha anat a càrrec de Núria Galindo, enginyera agrònoma.

Durant el taller s’han ensenyat diferents tècniques i els criteris per poder cultivar les hortalisses de forma ecològica, sense utilitzar productes químics. A més, s'ha mostrat la manera més optima de dissenyar l’hort i les eines necessàries per fer-ho. En la part final s’han ensenyat remeis naturals per poder combatre les plagues. El taller ha conclòs amb una petita pràctica en la qual els alumnes han après a plantar algunes llavors per tenir hortalisses als seus horts.

El taller ha comptat amb la visita del regidor de Medi Ambient i Horta, Josep Barberà, qui ha destacat la importància que els ciutadans tinguin ganes d’aprendre a cultivar les seves hortalisses. Barberà també ha explicat als alumnes el projecte dels horts de Rufea. De fet, alguns dels assistents al taller són adjudicataris dels horts que ja estan cultivant productes i han volgut ampliar coneixements.

Et destaquem...