Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria reprèn la campanya Fem Dissabte als barris de la ciutat

La Paeria reprèn la campanya Fem Dissabte als barris de la ciutat

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha visitat aquest dimecres Magraners, on durant aquests dies una brigada integrada per 30 persones treballaran per netejar, arranjar i millorar tant el paviment, com la calçada i els elements de mobiliari urbà, entre altres actuacions

Data publicació: Dimecres 11, febrer del 2015


Imatge de la notícia La Paeria reprèn la campanya Fem Dissabte als barris de la ciutat

L’Ajuntament de Lleida reprèn la campanya Fem Dissabte als barris de la ciutat, després de l’èxit aconseguit del primer any de funcionament. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha visitat aquest dimecres el barri de Magraners, on s’ha donat inici de nou a la campanya d’enguany. També han assistit la primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Marta Camps; el regidor de Medi Ambient, Josep Barberà, i la regidora de barri, Neus Brocal.

Els treballs de neteja que s’estan duent a terme a Magraners s’allargaran en aquesta zona fins al proper dissabte, 14 de febrer. El paer en cap ha explicat que “la campanya Fem Dissabte s’ha consolidat plenament a la ciutat i ha aconseguit l’acceptació de la ciutadania i, per això, es continuarà treballant barri a barri durant aquest any”. 

Durant aquests dies una brigada integrada per 30 persones treballen per netejar, arranjar i millorar tant el paviment, com la calçada i els elements de mobiliari urbà de Magraners. Així, es reparen escocells, es realitza el manteniment i desbrossat, neteja i enjardinament en diferents carrers del barri i també es revisa el servei d’electricitat. A més, s’arranja el paviment malmès de diversos carrers, es milloren les àrees de jocs infantils i places, així com la senyalització i la seguretat viària en passos de vianants. La campanya també inclou la neteja de pintades i retirada de cartells, la revisió de les fonts, vàlvules, boques de reg i hidrants, la col·locació de noves papereres i la revisió i neteja del mobiliari urbà (bancs, jocs infantils, senyals, fanals...).

Un any de la campanya Fem Dissabte arribant a 27 zones i barris de la ciutat

La Campanya Fem Dissabte de l’Ajuntament de Lleida va complir un any de funcionament arribant a 27 zones i barris de la ciutat aconseguint arribar a l’objectiu d’arranjar i millorar l’espai públic des de l’anàlisi en detall de les necessitats detectades en cada barri. Durant aquest període, s’han realitzat aproximadament unes 600 intervencions relacionades amb neteja de pintades, s’han reparat o renovat 383 contenidors, s’han netejat 3.054 contenidors i s’ha fet una neteja especialitzada en unes 1.000 ubicacions diferents. A més, s’ha contribuït a l’adaptació del nou enllumenat a les necessitats de cada carrer i, també, cada barri.

“Fem dissabte al teu barri” mobilitza operaris de la Brigada Municipal de Neteja Intensiva, Brigada d’Acció Immediata, personal d’Aigües de Lleida, d’Ilnet, de la UTE Jardiners de Lleida, Shalom (mobiliari urbà), brigada d’Electricitat i empreses de senyalització. A més, la campanya s’ha dotat d’una dotzena de vehicles per fer les tasques de neteja, principalment d’Ilnet però també d’Aigües de Lleida per a la neteja d’embornals i d’Electricitat.

 

Et destaquem...