Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria rep el premi per la seva excel·lent gestió en la recollida selectiva de paper i cartó per cinquè any consecutiu

La Paeria rep el premi per la seva excel·lent gestió en la recollida selectiva de paper i cartó per cinquè any consecutiu

L’Asociación Española de Fabricantes de Pasta, Papel y Cartón (ASPAPEL) atorga el guardó ‘Tres Pajaritas Azules’ per reconèixer els municipis i entitats locals de l’Estat que millor servei ofereixen, entre les quals hi ha la de Lleida. 4.366 tones de paper i cartró recollides a Lleida al 2020.

Data publicació: Dimecres 17, febrer del 2021


Imatge de la notícia La Paeria rep el premi per la seva excel·lent gestió en la recollida selectiva de paper i cartó per cinquè any consecutiu

©ASPAPEL

L’Asociación Española de Fabricantes de Pasta, Papel y Cartón (ASPAPEL) ha concedit per cinquè any consecutiu a l’Ajuntament de Lleida ‘Tres Pajaritas Azules’, guardó amb el qual es fa un reconeixement a les entitats locals (ajuntaments de més de 50.000 habitants i agrupacions de municipis) per "la seva excel·lent gestió en la recollida selectiva de paper i cartó i el seu esforç per la millora contínua del servei".

Conjuntament amb l’Ajuntament de Lleida, ASPAPEL també ha reconegut, en aquesta edició 37 entitats locals (ajuntaments i agrupacions de municipis) de 13 comunitats autònomes (28 que han obtingut el màxim reconeixement amb tres Pajaritas Azules, entre els quals hi ha la Paeria; cinc que n’han obtingut dues, i quatre que n’han rebut una), que aquest dimarts han rebut el reconeixement per la seva excel·lència en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartró. El tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha assistit al lliurament de les Pajaritas Azules 2021 que s’ha celebrat en format virtual, atesa la situació sanitària actual.

L'avaluació per la concessió d’aquest reconeixement es basa en 21 indicadors, que analitzen tot el referent a la recollida del contenidor blau i recollides complementàries, les campanyes i accions d'informació i conscienciació ciutadana, els aspectes relatius a la regulació i la planificació de la gestió i els resultats i traçabilitat fins a reciclatge final.

4.366 tones de paper i cartró recollides a Lleida al 2020

El 2020 s'han recollit selectivament 4.366 tones de paper i cartró a Lleida, el que representa un augment de gairebé un 2% respecte l'any anterior i un 8% dels residus que es recullen a la ciutat.

Et destaquem...