Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/La Paeria promou l’educació mediambiental entre els infants amb activitats a la Mitjana

La Paeria promou l’educació mediambiental entre els infants amb activitats a la Mitjana

L’alcalde accidental Fèlix Larrosa, que ha visitat els participants del taller “A la recerca dels tresors de la Mitjana”, ha explicat que aquest tipus d’accions permeten als nens i les nenes treballar a l’aire lliure i aprendre valors vinculats a la sostenibilitat

Data publicació: Dimecres 28, mar� del 2018


Imatge de la notícia La Paeria promou l’educació mediambiental entre els infants amb activitats a la Mitjana

©Ajuntament de Lleida

La Regidoria d’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat ha organitzat per aquests dies de vacances escolars de Setmana Santa Tallers per a Petits Naturistes, que tenen com a escenari principal el parc de la Mitjana de Lleida. L’alcalde accidental, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest matí els participants del taller “A la recerca dels tresors de la Mitjana” i ha compartit amb ells una estona, orientant la ruta al mapa, buscant les pistes i parlant d’espècies d’arbres i d’animals que es poden trobar al parc.

Larrosa ha afirmat que amb aquest tipus d’activitats es pretén treballar l’educació mediambiental amb els nens i les nens. Per això, es fan propostes a l’aire lliure, pensades per a les famílies i els infants, tant de la ciutat com de fora (que venen a passar aquí les vacances). “Els tallers es fan amb la vocació de donar a conèixer aquest espai fantàstic de la Mitjana, que s’ha d’estimar i protegir. És un espai que ens serveis per aprofundir en valors que defensem per fer de Lleida una ciutat més sostenible i agradable i per aprendre que es poden fer les coses d’una altra manera”, ha conclòs Larrosa.

El taller, dirigit per l’educadora ambiental María José Milián, planteja una sèrie de pistes que s’han de seguir en grups i amb l’ajut d’una brúixola, per trobar tresors naturals que amaga el parc.

Dilluns i dimarts s’han fet els tallers de ioga i natura i de construcció de caixes niu i menjadors d’ocells. Les activitats s’han fet al matí i estan adreçades a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Et destaquem...