Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria organitza un taller d'elaboració d'ornaments nadalencs amb materials de rebuig

La Paeria organitza un taller d'elaboració d'ornaments nadalencs amb materials de rebuig

Aquesta activitat tanca el programa de natura EcoActivitats 2012 de la Regidoria de Medi Ambient i Horta

Data publicació: Dissabte 15, desembre del 2012


Imatge de la notícia La Paeria organitza un taller d'elaboració d'ornaments nadalencs amb materials de rebuig

L’Ajuntament de Lleida ha organitzat aquest dissabte un taller d’elaboració d’ornaments nadalencs a partir de materials de rebuig. En aquesta activitat s’ha mostrat la manera de fer motius decoratius originals per aquestes festes de Nadal a partir de residus domèstics, com ampolles de plàstic, llaunes de beguda o revistes, sense necessitat de destinar grans pressupostos i amb uns resultats molt sorprenents. Durant el taller s’han manipulat els residus i s’han guarnit amb materials complementaris com purpurina o cel·lofana, per tal de donar-los una estètica festiva i a un cost reduït.

El taller ha mostrat com conciliar l’estètica, l’estalvi i l’aprofitament de materials, en principi poc valorats, molt adient per a aquesta època de l’any. Així, podem estalviar i alhora disminuir els residus que van a la brossa. No s’ha d’oblidar que els materials que es tracten com a residus, encara poden donar molt servei.

Aquest taller, organitzat per la Regidoria de Medi Ambient i Horta de l’Ajuntament de Lleida, ha tingut molt bona acollida per part de la ciutadania i ha servit per clausurar la temporada del programa d’activitats de natura: EcoActivitats 2012.

 

Et destaquem...