Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria millora el tram final del carrer Roger de Llúria

La Paeria millora el tram final del carrer Roger de Llúria

Entre el carrer Pere Cavassèquia i l'avinguda de Tortosa, s'actua amb la revegetació del talús ubicat al cantó de les vies del tren amb la plantació d'una vintena d'arbres, així com de plantes entapissants i millorant l'accessibilitat i la seguretat de la vorera ubicada davant del centre Aspid

Data publicació: Dijous 08, agost del 2013


Imatge de la notícia La Paeria millora el tram final del carrer Roger de Llúria

L’Ajuntament de Lleida està duent a terme la millora de la part final del carrer Roger de Llúria, en concret, en el tram comprès entre el carrer Pere Cavassèquia i l’avinguda Tortosa. L’alcaldessa accidental, Sara Mestres, ha visitat aquest dijous les obres que consisteixen, principalment, en la revegetació del talús ubicat al cantó de les vies del tren amb la plantació d’una vintena d’arbres, així com de plantes entapissants i, a més, es millora l’accessibilitat i la seguretat de la vorera ubicada davant del centre Aspid.

En aquest sentit, la vorera que es construeix és de dos metres i, a més, s’habilita un accés a Adif i s’hi col•loca nova senyalització. Així mateix, es realitza un mur de contenció per a les terres el talús donant-li continuïtat fins al mur de Renfe.

L’enjardinament consisteix en la plantació de 23 arbres alineats i plantació 225 unitats de Juniperus, 987 unitats de rosers de llarga floració i 1080 unitats de Carex fent un dibuix en el talús. Aquest dibuix es farà amb tutors de fusta i corda de cànem.

Aquesta actuació es realitza dins de les millores del contracte de jardineria i la previsió és que estigui acabada a finals d’aquest mes, tot i que les plantacions es faran un cop passi el calor intensa de l’estiu.

Cal recordar que la Paeria ja va millorar fa uns mesos un altre tram del carrer Roger de Llúria, en concret en la cruïlla amb Comtes d’Urgell que va consistir en la millora dels 325 metres quadrats que ocupa la illeta, amb un nou pas de vianants i la remodelació de la jardineria amb la plantació d’una olivera de grans dimensions, cinc nous arbres i plantes arbustives.

 

Et destaquem...