Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria impulsa la construcció de 61 pisos socials al barri de Magraners

La Paeria impulsa la construcció de 61 pisos socials al barri de Magraners

Avui s’ha signat la cessió dels terrenys per a iniciar l’obra, que acabarà abans de l’estiu de 2025

Data publicació: Dijous 14, setembre del 2023


Imatge de la notícia La Paeria impulsa la construcció de 61 pisos socials al barri de Magraners

 

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha signat  la cessió de terrenys a la Paeria per part de la societat Magraners 88, per a la construcció d’habitatge social al barri de Magraners.

Es tracta d’una promoció de 61 habitatges, en una primera fase, de protecció pública, ubicats a la zona dels Hangars i Fons de Magraners on ja hi ha un centenar de pisos destinats a ús social.

El Paer en Cap ha afirmat que es tracta d’una oportunitat històrica en termes de foment d’habitatge social a la ciutat de Lleida i específicament al barri de Magraners.

Per la seva banda, Albert Simó, en representació de la societat Magraners 88, ha destacat la importància de poder treballar en sòl de la ciutat.

Els pisos tindran uns 70 metres quadrats amb els aparcament ubicats a la zona dels baixos i locals per optimitzar-ne la construcció. Les obres s’iniciaran de manera imminent i s’acabaran abans de l’estiu de l’any 2025.

 

Imatges relacionades

Fitxers relacionats

Et destaquem...