Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria fa una crida a la ciutadania per adoptar gats del Refugi dels Peluts

La Paeria fa una crida a la ciutadania per adoptar gats del Refugi dels Peluts

L’augment de gats al Refugi dels Peluts coincideix amb la baixada de les adopcions que es pateix, any rere any, a l’estiu.

Data publicació: Dijous 23, setembre del 2021


Imatge de la notícia La Paeria fa una crida a la ciutadania per adoptar gats del Refugi dels Peluts

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida fa una crida a la ciutadania perquè adopti un gat del Refugi dels Peluts –Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC). L’augment de gats al Refugi dels Peluts coincideix amb la baixada de les adopcions que es produeix, any rere any, a l’estiu.


La gran majoria dels gats són joves i cadells, fruit de la darrera època de reproducció. El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) de Lleida -Refugi dels Peluts- actualment té una capacitat aproximada per a 60 gossos i 40 gats.

Si esteu interessats en adoptar una mascota podeu contactar amb el Refugi dels Peluts, ubicat a la Partida Caparrella, 123 de Lleida. Cita prèvia al telèfon 973 263 504 en horari de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores.

Millores al Refugi dels Peluts

L’Ajuntament de Lleida ha portat a terme, en els darrers mesos, diverses millores al Refugi dels Peluts amb l’objectiu d’aconseguir un major benestar animal. Cal remarcar, especialment, la creació del pati d'esbarjo o l’ampliació de la zona de passeig, amb la instal•lació de tanques perimetrals per a disposar de tres espais separats.

A més, enguany s’han plantat arbres per obtenir major zona d’ombra i s’ha refet la zona d’aparcament.

La presència de serveis veterinaris i d’infraestructures veterinàries, un espai que permet fer cures i establir protocols que evitin o minimitzin la transmissió d'infeccions, i també la incorporació d’un dinamitzador per facilitar les adopcions són altres millores que s’han portat a terme recentment.

Et destaquem...