Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria endega el "Fem Dissabte al teu barri” al barri d'Universitat

La Paeria endega el "Fem Dissabte al teu barri” al barri d'Universitat

Una trentena d'operaris faran tasques de neteja en carrers i places, embornals, contenidors i mobiliari, així com petites reparacions en voreres i lluminàries.

Data publicació: Dimecres 25, febrer del 2015


Imatge de la notícia La Paeria endega el "Fem Dissabte al teu barri” al barri d'Universitat

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat dels tinents d’alcalde Montse Mínguez i Fèlix Larrosa, i el regidor de Medi Ambient, Josep Barberà, ha visitat aquest dimecres el barri d’Universitat, on l’Ajuntament de Lleida ha endegat la campanya “Fem Dissabte al teu barri", que consisteix en fer una neteja de voreres, calçades, embornals, places, contenidors, pintades, etc. així com la retirada de cartells i papers de façanes i mobiliaris. També es fa una neteja i repassada de bancs, jocs infantils, senyals, fanals, així com dels marges de la via pública, camins i solars. La campanya, que s’ha consolidat plenament a la ciutat i ha aconseguit l’acceptació de la ciutadania, inclou la millora de la senyalització horitzontal i vertical dels diferents carrers i petites reparacions de voreres i lluminàries, a més de la plantació de nou arbrat

Dins de la campanya específica de neteja intensiva en aquesta zona, que durarà fins aquest dissabte, una brigada integrada per 30 persones treballen per netejar, arranjar i millorar tant el paviment, com la calçada i els elements de mobiliari urbà. Així, es reparen escocells, es realitza el manteniment i desbrossat, neteja i enjardinament en diferents carrers del barri i també es revisa el servei d’electricitat. A més, s’arranja el paviment malmès de diversos carrers, es milloren les àrees de jocs infantils i places, així com la senyalització i la seguretat viària en passos de vianants. La campanya també inclou la neteja de pintades i retirada de cartells, la revisió de les fonts, vàlvules, boques de reg i hidrants, la col·locació de noves papereres i la revisió i neteja del mobiliari urbà (bancs, jocs infantils, senyals, fanals...).

Amb el “Fem dissabte al teu barri”, la Paeria periòdicament està realitzant a fons tots els barris de la ciutat. La campanya mobilitza operaris de la Brigada Municipal de Neteja Intensiva, Brigada d’Acció Immediata, personal d’Aigües de Lleida, d’Ilnet, de la UTE Jardiners de Lleida, Shalom (mobiliari urbà), brigada d’Electricitat i empreses de senyalització. A més, la campanya s’ha dotat d’una dotzena de vehicles per fer les tasques de neteja, principalment d’Ilnet però també d’Aigües de Lleida per a la neteja d’embornals i d’Electricitat.

Et destaquem...