Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria, Ecovidrio i la Fundación Contigo impulsen la campanya ‘Per elles – Reciclem vidre contra el càncer de mama’

La Paeria, Ecovidrio i la Fundación Contigo impulsen la campanya ‘Per elles – Reciclem vidre contra el càncer de mama’

Dos característics contenidors que simulen ser dos pits són el reclam de la campanya durant dues setmanes. S’han ubicat a la confluència de Vila de Foix amb l’avinguda Blondel.

Data publicació: Dimarts 31, octubre del 2023


Imatge de la notícia La Paeria, Ecovidrio i la Fundación Contigo impulsen la campanya ‘Per elles – Reciclem vidre contra el càncer de mama’

 

 

La regidora de Salut Pública de l’Ajuntament de Lleida, Anna Miranda, acompanyada del tècnic de gerència d’ECOVIDRIO a Catalunya, en Víctor Luna, han presentat la campanya “Per elles 2023 – Reciclem vidre contra el càncer de mama” que, a Lleida, es visualitza amb dos grans contenidors de color rosa que s’han ubicat a la confluència de Vila de Foix amb l’avinguda Blondel, al centre de Lleida.

La ciutat de Lleida, amb  altres 140 ciutats de tot el territori de l’Estat, se suma un any més a aquesta campanya que realitza ECOVIDRIO i la Fundación Contigo, amb l’objectiu de donar suport explícit a  la investigació contra el càncer de mama a través de la senzilla acció de reciclar envasos de vidre. A més, la iniciativa solidària també aprofita per a conscienciar la ciutadania sobre la importància de la cura del medi ambient a través del reciclatge.

La regidora Miranda ha convidat la ciutadania de Lleida “a abocar el vidre en aquests dos contenidors, perquè el valor del vidre que s’hi dipositi per a ser reciclat, serà convertit en ajuts a la fundació Contigo, perquè avanci en investigació contra el càncer de mama. Com més vidre, més ajuts” ha dit la regidora.

L’Ajuntament de Lleida col·labora en aquesta campanya des de l’any 2018. Per a garantir millor i major difusió, es busca un espai cèntric per a ubicar els dos característics contenidors que simulen ser dos pits i  que serviran com a reclam de la campanya durant dues setmanes.

El càncer de mama afecta 1 de cada 8 dones a Espanya i es calcula que es diagnostiquen més de 2 milions de casos cada any al voltant del món.

 

Imatges relacionades

Et destaquem...