Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Mesa d’Emergència adjudica 5 habitatges

La Mesa d’Emergència adjudica 5 habitatges

Aquestes vivendes, dos les quals dues són propietat de l’EMU i tres de l’Agència d’Habitatge de Catalunya, es destinaran a famílies en risc d’exclusió residencial

Data publicació: Dimecres 29, gener del 2020


Imatge de la notícia La Mesa d’Emergència adjudica 5 habitatges

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Mesa d’Emergència, reunida el passat divendres, va adjudicar cinc habitatges que es destinaran a famílies en risc d’exclusió residencial. D’aquests pisos, dos són propietat de l’Ajuntament de Lleida i tres de l’Agència d’Habitatge de Catalunya.La Mesa d’Emergències de Lleida es va constituir l’any 2013 i està integrada per l’ Empresa Municipal d’ Urbanisme, la Paeria i la Generlitat. Des de llavors ha adjudicat 431 habitatges. El passat 2019 va rebre 118 sol·licituds i es van adjudicar 45 habitatges.

El tinent d’alcalde i regidor d’ Habitatge i Transició Energètica, Sergi Talamonte, ha recordat que l’ equip de govern de l’Ajuntament de Lleida continua treballant per incrementar el parc públic de pisos que gestiona directament la Paeria. “Cal que garantim, amb totes les eines possibles, que les famílies que es troben en situacions de màxima vulnerabilitat puguin tenir una vida digna. Tenir un habitatge és sens dubte, un primer pas molt important per refer i reconstruir circumstàncies que han pogut dur aquestes famílies a una fragilitat molt gran. El nostre compromís és amb aquestes famílies i continuarem treballant per agilitar els mecanismes per donar solucions urgents a situacions d’emergència”.

Et destaquem...