Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Comunitat General de Regants de l'Horta renova els seus vocals

La Comunitat General de Regants de l'Horta renova els seus vocals

L'alcalde Ros ha votat en les eleccions per designar els vocals de la Junta de Sequiatge i del Jurat de Recs i també els compromissaris de l'Horta de Lleida davant la Comunitat del Canal de Pinyana.

Data publicació: Diumenge 22, febrer del 2015


Imatge de la notícia La Comunitat General de Regants de l'Horta renova els seus vocals

L’alcalde de Lleida i president de la Comunitat General del Canal de Pinyana i de la Junta de Sequiatge, Àngel Ros, ha votat aquest matí en les eleccions convocades per renovar la Comunitat General de Regants de l’Horta de Lleida, del jurat de Recs i dels representants de l’Horta de Lleida a la Comunitat de Regants del Canal de Pinyana. Ros hi ha anat acompanyat del tinent d’alcalde Fèlix Larrsoa i del regidor d’Horta i Medi Ambient, Josep Barberà.

La votació, que s’ha fet al local de la Junta de Sequiatge, a l’edifici de Mercolleida, ha aplegat els usuaris de la Comunitat que tenen dret a vot. En aquestes eleccions es renova la meitat de la junta de Sequiatge, amb la candidatura presentada per Joan Antoni Boldú, per la Sèquia Major; Josep Pelegrí, per la Sèquia del Mig, i Ramon Curco, per la Sèquia del Cap. Pel que fa al Jurat de Recs, formen la candidatura Arturo Solé, per la Sèquia Major, i Antonio Pelegrí, per la Sèquia del Cap. També s’ha renovat la meitat dels 22 compromissaris de l’Horta de Lleida davant la Comunitat del Canal de Pinyana.

Els usuaris de la Comunitat tenen dret al vot, cadascú per l’extensió de terra de la seva propietat amb hectàrees o fracció. Són uns 2.400 regants que abasten unes 4.800 hectàrees aproximadament.

Et destaquem...