Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/La Comunitat General de Regants de l’Horta de Lleida aprova per unanimitat el projecte d’obres per a la modernització del reg

La Comunitat General de Regants de l’Horta de Lleida aprova per unanimitat el projecte d’obres per a la modernització del reg

El tinent d’alcalde i regidor de l’Horta, Fèlix Larrosa, assisteix a l’assemblea general, felicita els regants per l’acord i assenyala que l’Ajuntament de Lleida sempre ha donat suport i assessorament, i ha animat a la comunitat per tirar endavant aquest pla. El projecte, que afecta les partides de Rufea, Butsènit, La Caparrella, Malgovern i Torres de Sanui, estarà cofinançat al 60% per l’Administració i la resta pels regants.

Data publicació: Dilluns 09, juliol del 2018


Imatge de la notícia La Comunitat General de Regants de l’Horta de Lleida aprova per unanimitat el projecte d’obres per a la modernització del reg

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

 

La Comunitat General de Regants de l’Horta de Lleida ha aprovat el projecte d’obres per la modernització del reg de Rufea i Butsènit, així com part de les partides de La Caparrella, Malgovern i Torres de Sanui, en l’assemblea general que s’ha celebrat aquest divendres al vespre, al saló d’actes, de la Casa de l’Aigua del Canal de Pinyana.

L’acord, que es va prendre per unanimitat dels regants que omplien la sala d’actes, determina peticionar l’aplicació de la Llei Omnibus per la coexecució i copagament del projecte en un 60% per part de l’Administració i el 40% restant a càrrec dels regants afectats.

El tinent d’alcalde i regidor de l’Horta de l’Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, ha clos l’assemblea, felicitant els regants per l’acord adoptat, i ha assenyalat que l’Ajuntament de Lleida sempre ha donat suport i assessorament a la comunitat per tirar endavant aquest pla, durant tot el temps que ha durat el seu procés.

Larrosa també ha apuntat que el projecte, d’un gran interès per als regants, suposarà un estalvi del 40% de l’aigua de reg i una millor aplicació de l’aigua als conreus. El projecte s’estructura en tres sectors, el primer dels quals és el que s’acaba d’aprovar i abastirà una superfície de 1.100 hectàrees (548 parcel·les), de 370 propietaris.

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Et destaquem...