Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La campanya de neteja integral "Fem dissabte al teu barri” acaba la seva actuació a Magraners

La campanya de neteja integral "Fem dissabte al teu barri” acaba la seva actuació a Magraners

L'alcalde de Lleida ha visitat el barri per veure els treballs de neteja intensiva que s'ha fet en aquests quatre dies. Les pròximes actuacions de la campanya, que es farà a tots els barris, seran al Secà i a Llívia

Data publicació: Dissabte 08, febrer del 2014


Imatge de la notícia La campanya de neteja integral "Fem dissabte al teu barri” acaba la seva actuació a Magraners

Magraners ha millorat la seva imatge amb la primera actuació del “Fem dissabte al teu barri” que s’emmarca en la campanya global “Amb tu, Lleida més neta”. El paer en cap, Àngel Ros, ha visitat el barri aquest matí per veure els treballs que s’hi estaven realitzant en aquest quart i últim dia de neteja intensiva i integral. L’alcalde ha explicat que una trentena de persones han fet tasques de neteja, reparacions a la via pública i lluminàries i de millora de la senyalització de la zona. Els treballs es fan de manera coordinada entre la Brigada Municipal de Neteja Intensiva, la Brigada d’Acció Immediata, el personal d’Aigües de Lleida, Ilnet, la UTE Jardiners de Lleida, Shalom (mobiliari urbà), la brigada d’Electricitat i les empreses de senyalització. Ros ha indicat que “Fem dissabte al teu barri” ha començat a Magraners però que es continuarà a Secà de Sant Pere i a Llívia per arribar a tots els barris de la ciutat.

Ros ha fet la visita acompanyat de la tinenta d’alcalde Marta Camps i del regidor de Medi Ambient, Josep Barberà, així com del president de l’Associació de Veïns, Juan Gallardo, qui ha ressaltat el resultat de la campanya i la importància d’actuar en els barris periòdicament amb aquest tipus d’accions de neteja integrals.

En aquests quatre dies d’activitat a Magraners, s’ha revisat el servei d’electricitat en divuit carrers, s’han refet voreres i trams de calçada en diversos punts de barri, s’ha millorat la senyalització i la seguretat viària en passos de vianants i senyals diversos i s’hi han replantat 21 arbres a la zona de la petanca i Sant Ignasi de Loiola, així com netejat superfícies verdes, entre altres accions. Avui Ilnet ha fet l'itinerari previst de neteja de carrers amb un producte ambientador barrejat amb l'aigua.

Tot i que el gruix de la campanya s’acaba avui, la setmana que ve es continuaran fent petits arranjaments a la via pública i en jardineria.

Aquesta campanya específica que es farà als barris de la ciutat es farà un cop al mes i a partir de la primavera s'actuarà a dos barris diferents cada mes.

 

Et destaquem...