Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’EMU treu a licitació una parcel·la residencial lliure a Ciutat Jardí que incorpora facilitats per al pagament

L’EMU treu a licitació una parcel·la residencial lliure a Ciutat Jardí que incorpora facilitats per al pagament

Una vegada constatat l’interès de diferents empreses i promotors en la compra de l’esmentada parcel·la. El solar, totalment urbanitzat i llest per a construir-hi, té un sostre edificable de 3.206’96 m2. L’EMU destinarà l’import de la venda del solar a polítiques d’habitatge a Lleida.

Data publicació: Dilluns 10, febrer del 2020


Imatge de la notícia L’EMU treu a licitació una parcel·la residencial lliure a Ciutat Jardí que incorpora facilitats per al pagament

Imatge: ©Javi Martín

Una vegada constatat l’interès de diferents empreses i promotors en la compra de l’esmentada parcel·la

El solar, totalment urbanitzat i llest per a construir-hi, té un sostre edificable de 3.206’96 m2

L’EMU destinarà l’import de la venda del solar a polítiques d’habitatge a Lleida

L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) posa a licitació una parcel·la residencial lliure al barri de Ciutat jardí, que incorpora com a novetat una modalitat de venda amb facilitats per al pagament, una vegada constatat l’interès de diferents empreses i promotors en la compra de l’esmentada parcel·la. El solar, totalment urbanitzat i llest per a construir-hi, està situat a l’Avinguda Ciutat Jardí, 77, del Pla Parcial del Sector Sur 2 de Lleida. La finca té una superfície de 1.811’84 m2 i un sostre edificable de 3.206’96 m2 -es preveu un màxim de 22 habitatges- i el preu de licitació és de 1.201.070,66€ IVA exclòs.

El tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge, Sergi Talamonte, ha animat els inversors a licitar per aquest terreny i ha explicat que l’EMU destinarà íntegrament el producte de la venda de la parcel·la a polítiques d’habitatge a la ciutat, a ampliar i millorar el parc públic d’habitatge i a lluitar contra l’emergència habitacional a Lleida.

Com a novetat, i als efectes de facilitar el finançament a les promotores interessades, el plec ofereix la possibilitat de pagament ajornat que s’articularà de la següent forma: en el termini de 15 dies a comptar des de la notificació de l’adjudicació, s’abonarà, en concepte d’arres penitencials, el 20% del preu d’adjudicació. El pagament de la resta del preu es farà en el moment de la formalització de l’escriptura pública, en un termini màxim 12 mesos des de la notificació de l’adjudicació. En cas que l’adjudicatari hagi proposat un termini inferior, el pagament de la resta del preu la formalització de l’escriptura pública s’efectuarà en el termini proposat per l’adjudicatari.

L’EMU, a l’hora d’escollir la millor oferta, tindrà en compte en un 60% el preu de compra ofert, i el 40% restant es valorarà en funció de la reducció del termini de pagament.

La manca de formalització de l’escriptura en els terminis fixats en l’adjudicació, d’acord amb el Plec i l’oferta de l’adjudicatari, donarà lloc a la resolució de l’adjudicació amb pèrdua del pagament efectuat en concepte d’arres penitencials i confiscació de la fiança.

La presentació de les ofertes haurà de realitzar-se a la seu de l’Empresa Municipal d’Urbanisme de Lleida SL abans del dia 12 de març a les 14.00 hores.

Et destaquem...