Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’EMU rep 13 ofertes per a la compra de parcel·les a Sucs per a habitatges unifamiliars

L’EMU rep 13 ofertes per a la compra de parcel·les a Sucs per a habitatges unifamiliars

Els licitadors han pogut presentar oferta per diferents parcel·les, encara que només podran comprar-ne una.

Data publicació: Dimecres 17, febrer del 2021


Imatge de la notícia L’EMU rep 13 ofertes per a la compra de parcel·les a Sucs per a habitatges unifamiliars

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) ha rebut 13 propostes de compra per adquirir parcel·les a l’Entitat Municipal Descentralitzada de Sucs per construir-hi habitatges unifamiliars. Diversos licitadors han presentat ofertes per més d’una parcel.la. Avui a les 14 h s'ha exhaurit el termini per presentar ofertes i l'obertura pública de pliques està previst que es faci el dia 22. Amb aquesta licitació l'EMU vol donar l’oportunitat al jovent de Sucs o a famílies que hi estiguin vinculades perquè puguin quedar-se a viure-hi i afavorir que arrelin en aquesta població.

L’EMU ha tret a concurs aquest mes de febrer 27 finques urbanes que estan situades entre la plaça de la Pagesia i el carrer de Calàndria, amb una superfície entre 149,99 i 243,66 metres quadrats i un preu de sortida de 14.119,81 a 22.951,28 euros, més IVA.

Qualsevol persona ha pogut presentar oferta per fer-se amb un d'aquests terrenys, però les bases afavoreixen a les persones empadronades a Sucs, les que hi treballen o hi tenen algun familiar de primer grau.

En cas que un cop efectuada la valoració es produís alguna situació d'empat, es resoldrà mitjançant sorteig públic. L'adjudicatari disposarà d'un termini de cinc anys per iniciar les obres, tot i que se li podran concedir pròrrogues si són justificades.

L’actuació també posa en valor el patrimoni de l’EMU, permet aconseguir recursos per millorar la seva situació financera i suma pel que fa a polítiques socials d’habitatge.

Et destaquem...