Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’EMU publica les bases del concurs per l’obra de condicionament del local del C/ Tallada, 1

L’EMU publica les bases del concurs per l’obra de condicionament del local del C/ Tallada, 1

S’hi ubicarà un centre de formació i suport a l’ocupació. El pressupost de licitació és de 50.392 euros.

Data publicació: Dimarts 04, maig del 2021


Imatge de la notícia L’EMU publica les bases del concurs per l’obra de condicionament del local del C/ Tallada, 1

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) de l’Ajuntament de Lleida ha publicat les bases per al concurs de l’obra de condicionament del local situat al carrer de la Tallada, número 1, del Centre Històric. En aquest espai s’instal·larà el servei de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) de promoció econòmica “Treball als barris”. És un programa que té per objectiu dur a terme accions per a incrementar les oportunitats laborals i el nivell de qualificació professional dels residents al Centre Històric a través d’accions formatives i de suport a la recerca de feina. El pressupost de la licitació és de 50.392,45 € (IVA inclòs). La data límit de presentació d’ofertes és el 18 de maig a les 14 h a la seu de l’Empresa Municipal d’Urbanisme.

El servei que s’ubicarà al nou local està instal·lat actualment a l’altell de l’Oficina Local d’Habitatge al carrer Cavallers. Amb el nou emplaçament millorarà les condicions per dur a terme aquesta tasca i contribuirà a dinamitzar el barri. El local se situa a l’edifici que va ser la casa natal del compositor Enric Granados i els darrers vuit anys havia estat cedit a l’Assoc. Alternativa de Joves, que va crear el Casal Popular de Joves.

El plec està penjat al perfil del contractant en aquest enllaç.

Et destaquem...