Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’EMU publica el concurs per a la gestió del recinte de les Firetes

L’EMU publica el concurs per a la gestió del recinte de les Firetes

El plec inclou diverses mesures per ajudar aquest sector empresarial, afectat per la crisi derivada per la covid-19.

Data publicació: Dimarts 06, abril del 2021


Imatge de la notícia L’EMU publica el concurs per a la gestió del recinte de les Firetes

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) ha fet públic el contracte per licitar l’arrendament de la finca urbana de l’Antiga Hípica, situada al camí de Grenyana, per al desenvolupament de l’activitat recreativa de les firetes en períodes determinats de l’any. L’objecte del concurs és l’arrendament de la finca per al desenvolupament de les firetes, la seva organització i la gestió del recinte, per a les festes del mes de maig de Lleida i també les de la Tardor -del 15 de de setembre al 15 d’octubre.


L’organització i la celebració de les firetes es durà a terme amb estricte compliment dels aforaments i protocols sanitaris vigents establerts per part de les autoritats sanitàries competents. El contracte es fixarà per un any, prorrogable per una anualitat més. La presentació de les ofertes acaba el 16 d’abril (a les 14 h) i s’ha de fer presencialment a l’EMU (al c/ de Cavallers, 10-12, 1r).

El tinent d’alcalde i president de l’EMU, Sergi Talamonte, ha afirmat que el ple plec inclou diverses mesures per ajudar aquest sector empresarial, afectat per la crisi derivada per la covid-19. El tinent d’alcalde ha subratllat que s’és conscient de situació complicada per la pandèmia i que els firaries han vist minvada la seva activitat i, conseqüentment, els seus ingressos. Per això, s’han tingut en compte algunes condicions per afavorir el sector.

En el marc actual, l’EMU es reserva el dret de suspendre la licitació i la posterior adjudicació del plec per la situació sanitària. Igualment, si per causes vinculades a la covid-19 l’adjudicatari no disposa de temps material per a l’organització de la mateixa, les parts poden pactar endarrerir o suspendre-la. En el cas que, iniciat el període d’arrendament, l’autoritat sanitària competent obligués a la cancel·lació de les firetes, la renda que abonaria l’adjudicatari serà calculada proporcionalment tenint en compte els dies que ha desenvolupat l’activitat.

Més informació del contracte a licitar i del plec de condicions

Et destaquem...