Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’EMU i la Sareb ultimen un acord per a la cessió d’habitatges a la ciutat de Lleida

L’EMU i la Sareb ultimen un acord per a la cessió d’habitatges a la ciutat de Lleida

Les dos entitats treballen per la signatura d’un conveni per a la cessió d’habitatges en usdefruit temporal que veurà la llum els propers dies.

Data publicació: Dimarts 06, abril del 2021


Imatge de la notícia L’EMU i la Sareb ultimen un acord per a la cessió d’habitatges a la ciutat de Lleida

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) i la Sareb (Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària) s’han reunit aquest dimecres al matí per fixar les condicions en què la Sareb cedirà de forma temporal i en usdefruit un lot important d’habitatges per ser destinats a polítiques socials a la ciutat de Lleida. La d’avui ha etat la segona reunió de treball.

El tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha indicat que ‘en pocs dies esperem signar un conveni històric, que ha de donar un impuls important a la gestió de l’habitatge públic a la nostra ciutat’. Talamonte, que ha valorat positivament la trobada, ha afirmat que es tracta de la cessió d’un paquet important d’habitatges que estaran disponibles per fer front a la situació d’emergència habitacional, que la pandèmia ha agreujat encara més.

Serà l’EMU, en virtut de la delegació de l’Ajuntament de Lleida, qui durà a terme els processos d’adjudicació dels habitatges cedits per la Sareb i ostentarà la condició d’arrendadora gestionant els lloguers.

Et destaquem...