Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’EMU adjudica una parcel·la a Pardinyes on es preveu la construcció de 28 habitatges

L’EMU adjudica una parcel·la a Pardinyes on es preveu la construcció de 28 habitatges

La venda de la finca, per 892.500€, permetrà a la Paeria ampliar les seues capacitats per fer polítiques d’habitatge.

Data publicació: Dimarts 01, desembre del 2020


Imatge de la notícia L’EMU adjudica una parcel·la a Pardinyes on es preveu la construcció de 28 habitatges

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

El tinent d’alcalde i president de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU), Sergi Talamonte, ha signat avui l’adjudicació de la venda de la parcel·la residencial núm. 1 del polígon únic del Pla Parcial del SUR 13 de Lleida, situada al carrer Vidal i Codina 16 del barri de Pardinyes. L’empresa adjudicatària ha estat Aster Empresarial, SL., per la quantitat de 892.500€ (més IVA). La venda d’aquesta finca ampliarà les capacitats de l’Ajuntament de Lleida per fer polítiques d’habitatge, ja que una part dels ingressos es destinarà a aquesta finalitat.

La venda s’ha fet seguint un procés de pública concurrència fixat al plec de condicions aprovat pel Consell d’Administració de l’EMU el passat 27 d’octubre. El Pla Parcial assigna a la parcel·la una edificabilitat màxima de 4.570 m², amb un màxim de 28 habitatges, i permet que la totalitat de la superfície residencial sigui de tipologia lliure.

Et destaquem...