Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’EMU adjudica a l’empresa d’inserció Semaiha el servei de neteja dels elements comunitaris dels seus edificis

L’EMU adjudica a l’empresa d’inserció Semaiha el servei de neteja dels elements comunitaris dels seus edificis

S’ha valorat especialment que es tracta d’un projecte d’inserció social destinat a fomentar la creació d’ocupació de persones amb situació d’exclusió social.

Data publicació: Dimecres 14, octubre del 2020


Imatge de la notícia L’EMU adjudica a l’empresa d’inserció Semaiha el servei de neteja dels elements comunitaris dels seus edificis

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El president de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU), Sergi Talamonte, ha signat la resolució d’adjudicació del contracte de prestació del servei de neteja de les escales i zona comunitària dels edificis propietat de l’EMU a l'empresa d'inserció sociolaboral Semaiha, per un import de 25.671,36 euros anuals, més IVA.

El termini de vigència del contracte serà de dos anys, prorrogables per dues anualitats consecutives més.

La contractació d'aquest servei s'ha licitat mitjançant procediment públic obert i ordinari. El plec de condicions estava adreçat a empreses d’inserció que fomenten la creació d’ocupació de persones amb problemes d’exclusió social.

Et destaquem...