Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’EMU adjudica 5 parcel·les per construir-hi habitatges unifamiliars a Sucs

L’EMU adjudica 5 parcel·les per construir-hi habitatges unifamiliars a Sucs

L’import de les adjudicacions oscil·la entre els 18.000 i els 23.147,70 euros, i el total ascendeix a 102.109,31 euros.

Data publicació: Dilluns 08, març del 2021


Imatge de la notícia L’EMU adjudica 5 parcel·les per construir-hi habitatges unifamiliars a Sucs

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Empresa Municipal d’Urbanisme ha adjudicat 5 parcel·les a l’entitat municipal descentralitzada de Sucs perquè s’hi puguin construir habitatges unifamiliars. El president de l’EMU i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha signat les cinc adjudicacions que, a més, permetran al jovent de Sucs o a famílies que hi estiguin vinculades quedar-se a viure-hi i afavorir que arrelin en aquesta població.

Les finques estan situades entre la plaça de la Pagesia i el carrer de Calàndria i tenen una superfície entre 149,99 i 243,66 metres quadrats. L’import total de les adjudicacions ascendeix a 102.109,31euros. El preu per parcel·la ha oscil·lat entre els 18.000 €, la més petita, a 23.147,70 €, la més gran. L’EMU va rebre 13 ofertes per als 27 solars que es van posar a la venda el mes passat mitjançant concurs públic. Els licitadors han pogut presentar oferta per diferents terrenys, encara que el plec només ha permès adjudicar una per sol·licitant.

Respecte a les 22 parcel·les restants, s’obre el termini d’un any en el qual es poden adjudicar directament a qualsevol persona que compleixi els requisits i les obligacions del plec.

Et destaquem...