Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’Empresa Municipal d’Urbanisme ofereix quatre habitatges de lloguer assequible

L’Empresa Municipal d’Urbanisme ofereix quatre habitatges de lloguer assequible

Estan destinats a persones amb ingressos baixos i risc d’exclusió però que no compleixen els requisits de la Mesa d’Emergències, amb unes rendes mensuals d’entre 160 i 250 euros mensuals

Data publicació: Dimecres 07, juliol del 2021


Imatge de la notícia L’Empresa Municipal d’Urbanisme ofereix quatre habitatges de lloguer assequible

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Empresa Municipal d’Urbanisme ha publicat el concurs per l’adjudicació de quatre habitatges de lloguer assequible a la ciutat de Lleida. Es tracta de pisos de 2 o 3 dormitoris que es lloguen per una renda mensual d’entre 160 i 250 euros mensuals.

El tinent d’alcalde d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, ha destacat que “es tracta d’un concurs adreçat a aquelles famílies que, tot i estar en risc d’exclusió residencial, no compleixen el requisits legals establerts per la Mesa d’Emergències. La nostra voluntat és publicar aquest tipus de concursos periòdicament, per tal de poder allotjar famílies que tenen serioses dificultats d’accés al mercat immobiliari lliure, però que poden assumir perfectament un lloguer no estrictament social”.

Els habitatges estan situats als carrers Cavallers i Bruc i compten amb superfícies d'entre 44 i 70 metres quadrats. Estan destinats a unitats de convivència amb ingressos mínims iguals o superiors a 12.000 euros nets a l’any. A la renda mensual caldrà afegir-hi les despeses de comunitat de propietaris, la repercussió de l’Impost de Béns Immobles (IBI) i la taxa de recollida de residus urbans.

Altres requisits fixats en les bases del concurs són estar inscrits al Registre de Sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial de Lleida (amb data anterior a l’inici del procediment d’adjudicació) i presentar un informe social emès pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Lleida en el qual consti que la unitat de convivència es troba en risc d’exclusió residencial. Les sol·licituds han de presentar-se a les dependències de l’Oficina Local d’Habitatge (c/ Cavallers, 14-20) i el termini fixat per a fer-ho conclou el pròxim 6 d’agost de 2021, a les 13 hores.

En el termini de tres dies hàbils després de l’aprovació del llistat definitiu de persones amb dret a participar en el procés de selecció dels habitatges, es fixarà el dia, hora i lloc del sorteig públic.

Et destaquem...