Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’Empresa Municipal d’Agenda Urbana s’implicarà en la planificació de l’habitatge social i de la mobilitat a la ciutat

L’Empresa Municipal d’Agenda Urbana s’implicarà en la planificació de l’habitatge social i de la mobilitat a la ciutat

El paer en cap, Fèlix Larrosa ha visitat avui les instal·lacions de l’empresa i ha saludat els treballadors i treballadores. L’EMAU té previst posar en marxa aquest estiu una prova pilot de control de la zona blava mitjançant càmeres amb lectors de matrícula situades en un cotxe.

Data publicació: Dimecres 12, juliol del 2023


Imatge de la notícia L’Empresa Municipal d’Agenda Urbana s’implicarà en la planificació de l’habitatge social i de la mobilitat a la ciutat

 

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha visitat avui les instal·lacions de l’Empresa Municipal d’Agenda Urbana (EMAU) al carrer Cavallers, acompanyat pel segon tinent d'alcalde, Carlos Enjuanes, i pel gerent de l'Empresa, Samuel de la Fuente. L'alcalde ha pogut saludar tots els treballadors i treballadores, així com mantenir també una trobada amb els representants sindicals per copsar les seves inquietuds.

Larrosa ha destacat que en aquest nou mandat l’Empresa serà “un element molt més actiu en matèria de planificació d'habitatge social i de mobilitat”, i que s’implicarà en les polítiques que es vulguin posar en marxa des del govern municipal en aquests dos àmbits, que són els de la seva competència. “Volem conèixer la seva opinió sobre diferents temes, com per exemple la mobilitat a l’entorn de l’estació d’autobusos”, ha assenyalat l’alcalde.

L’EMAU va assumir el passat 1 de gener la gestió de l’aparcament regulat amb zona blava. Una de les novetats que s’està estudiant, segons s’ha explicat a la visita, és la implantació d’un sistema de control del pagament de l’estacionament mitjançant una càmera de lectura de matrícules situada en un vehicle, que complementaria la tasca dels vigilants de zona blava. Està previst fer una prova pilot d’aquest sistema durant l’estiu. Funciona de forma similar al Civicar de la Guàrdia Urbana, comprovant a partir de la matrícula si el vehicle que està estacionat ha pagat la zona blava.

Saber-ne més >>

Imatges relacionades

Et destaquem...