Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L'Ajuntament de Lleida treballa perquè la nova reglamentació sobre la caça a l'Horta es pugui aplicar aquest mateix mes d'octubre

L'Ajuntament de Lleida treballa perquè la nova reglamentació sobre la caça a l'Horta es pugui aplicar aquest mateix mes d'octubre

La nova ordenació ha de comptar amb el vist-i-plau de la Generalitat

Data publicació: Dijous 30, agost del 2012


L’Ajuntament de Lleida està treballant perquè la nova reglamentació sobre la caça a l’Horta es pugui aplicar aquest mes d’octubre, coincidint amb l’inici de la caça Major. Amb el nou reglament,  que ja compta amb l'aprovació del ple de la Paeria, es garantirà la protecció de tota l’Horta.

L’aplicació d’aquest nou reglament depèn de la Generalitat, que és qui té competències en matèria de caça. En aquests moments la temporada de caça és la mitja veda i, per tant, no es pot caçar a l’Horta, només a terrenys privats.

L’alcalde accidental, Josep Presseguer, ha remarcat que l’Ajuntament fa dies que està treballant per regularitzar l’activitat de caça a l’Horta i ha mostrat la seva sorpresa davant el fet "que el Partit Popular en parli avui quan sap perfectament que és una qüestió que s'està treballant, en plena tramitació ". 

Des de la regidoria de Medi Ambient i Horta ja es va parlar directament d’aquest tema amb la comissió de l’Horta i fruit de la trobada es va impulsar la protecció del conjunt de l’Horta de Lleida de l’activitat de caça en el marc de l'ordenança sobre Espais Verds. Per tant, la modificació de l’Ordenança d’Espais Verds segueix els tràmits necessaris per fer-la efectiva al més aviat possible.

Et destaquem...