Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L'Ajuntament de Lleida inicia la campanya de plantació d'arbres

L'Ajuntament de Lleida inicia la campanya de plantació d'arbres

Gotta Perfumeries col•labora amb la plantació d'arbrat amb una aportació de 4.100 euros

Data publicació: Divendres 01, gener del 2010


Imatge de la notícia L'Ajuntament de Lleida inicia la campanya de plantació d'arbres

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat aquest mes de gener la plantació d’arbres corresponent a la campanya 2009/20010. En algun cas es tracta d’actuacions de nova plantació i en altres casos son reposicions d’arbres que han desaparegut per diversos motius. El regidor de Medi Ambient i Horta, Josep Barberà, ha agraït a Gotta Perfumeries la col·laboració en la campanya de plantació d'arbres.

En el primer cas s’escull l’espècie més adequada per a cada situació i en el cas de reposicions es planta la mateixa espècie existent en el carrer. La plantació es perllongarà durant els mesos de gener, febrer i els primers dies del mes del març i en total es planten 206 unitats de 26 espècies diferents amb un cost total de 28.000 euros.

L’empresa Gotta Perfumeries dins de la seva línia d’acció solidària amb el medi ambient patrocina la plantació d’arbrat de la ciutat amb una aportació de 29 arbres de les següents espècies i un cost total de 4.100 euros . Aquesta actuació s’emmarca dins de les accions que l’empresa lleidatana fa en benefici del medi ambient, com són premiar els clients amb descomptes en el cas que no requereixin bossa per les compres als seus establiments o l’utilització de bosses respectuoses amb el medi ambient, tal i com ha explicat el responsable de màrketing de l'empresa, Germán Rosell.

Et destaquem...