Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Jornada de portes obertes per conèixer l'horticultura ecològica a Lleida

Jornada de portes obertes per conèixer l'horticultura ecològica a Lleida

El tinent d'alcalde Fèlix Larrosa ha participat en la jornada organitzada per Punt Eco, firma lleidatana dedicada a l'oci urbà ecològic, i ha posat en valor el treball que fa aquesta empresa com a espai d'oci, de formació mediambiental i de coneixement del patrimoni natural

Data publicació: Dissabte 15, mar� del 2014


Imatge de la notícia Jornada de portes obertes per conèixer l'horticultura ecològica a Lleida

El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa ha participat aquest migdia en la jornada de portes obertes organitzada per Punt Eco per conèixer l’horticultura ecològica a Lleida. Els responsables d’aquesta empresa lleidatana dedicada a l’oci urbà ecològic han mostrat a Larrosa el seu projecte Club d’Horticultura Ecològica d’Autoconsum a la ciutat, que fomenta un estil de vida sostenible i una alimentació saludable. A través d’aquest projecte, han rehabilitat una parcel·la i una antiga torre de l’Horta de Lleida, on s’hi fan cursos de formació en l’àmbit de l’agricultura ecològica i de la sostenibilitat familiar. El tinent d’alcalde ha posat en valor el treball que fa Punt Eco com a espai d’oci, de formació mediambiental i de coneixement del patrimoni natural.

En la jornada d’avui, els assistents han pogut conèixer de primera mà l’activitat de Punt Eco a través d’una visita guiada. Un esmorzar popular i jocs familiars han completat l’activitat.

Aquesta firma lleidatana desenvolupa alhora un projecte pioner a Catalunya d’hortoteràpia, que utilitza la creació i la gestió d’un hort com un procés terapèutic. A més, impulsa un programa d’oci adreçat a famílies i infants per gaudir a l’aire lliure amb jocs i activitats a les seves instal·lacions, ubicades a la partida de Sot de Fontanet, prop del campus universitari de Cappont.

Punt Eco ha rebut diversos premis i reconeixements a la seva trajectòria. Entre altres, el 2013 va rebre el premi “Jóven Emprendedor Social” de la Universidad Europea de Madrid i el premi d’ “Emprenedora agroalimentària” pels premis Funde 2013.

 

Et destaquem...