Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Infraestructures per a les bicicletes i reformes legislatives, al 3r Congrés de la Bicicleta

Infraestructures per a les bicicletes i reformes legislatives, al 3r Congrés de la Bicicleta

L'Ajuntament de Lleida forma part de l'organització d'aquesta convenció, que ha obert el període d'inscripcions a www.bicicat.cat i que se celebrarà de 14 al 17 d'abril a la Llotja de Lleida

Data publicació: Divendres 01, gener del 2010


Imatge de la notícia Infraestructures per a les bicicletes i reformes legislatives, al 3r Congrés de la Bicicleta

Les infraestructures i la legislació seran els temes centrals del 3r Congrés de la Bicicleta que durant quatre dies analitzarà l’actual situació en ambdós temes i oferirà noves propostes per avançar en una legislació ajustada a les necessitats de bicicletes i ciclistes, i en unes infraestructures adients per la circulació d’aquest vehicle que està prenent un paper fonamental en la mobilitat. Les sessions se celebraran del 14 al 17 d'abril a La Llotja de Lleida.

La convocatòria s'adreça a autoritats i tècnics del medi ambient i la mobilitat, urbanisme, infraestructures i legislació, així com a empresaris, estudiants, lletrats i entitats d’usuaris. Tots es poden ja inscriure a través del web www.bicicat.cat, on també es detalla el programa i els ponents participants.

El 3r Congrés de la Bicicleta pren el relleu de les edicions celebrades a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, durant les que es va aprovar el “Manifest de la bicicleta” i es va donar impuls a la instauració de la bicicleta pública a Espanya.

El Congrés està organitzat per la Fundació ECA Bureau Veritas, i compta amb el suport del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, l'Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida; a més de tenir el suport de l’Observatorio Nacional de Seguridad Vial de la DGT, el Servei Català de Trànsit, la Diputació de Barcelona, la UPC, la Universitat de Lleida, la Red de Ciudades por la Bicicleta i Calucho.

Et destaquem...