Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/En marxa el programa d’educació ambiental Lleida en Viu 2021-2022

En marxa el programa d’educació ambiental Lleida en Viu 2021-2022

Cada any participen entre 4.000 i 5.000 persones, a través de més de 200 grups escolars i d’entitats i col·lectius socials, que volen conèixer els llocs d’interès ambiental de la ciutat

Data publicació: Dilluns 25, octubre del 2021


Imatge de la notícia En marxa el programa d’educació ambiental Lleida en Viu 2021-2022

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Un any més, i ja en fan 28, aquest octubre han començat les activitats del programa d’educació ambiental Lleida en Viu de l’Ajuntament de Lleida. En aquest programa, que ofereix visites a diferents llocs d’interès ambiental de la ciutat i el seu entorn, participen cada any més de 200 grups i entre 4.000 i 5.000 persones, tant escolars com entitats o col·lectius, de Lleida i de fora del municipi.

El curs passat, tot i patir una disminució d’activitats degut a les restriccions de la COVID-19, el programa va acollir 153 grups i 2.726 participants, mantenint-se com una opció segura en temps de pandèmia, amb activitats a l’aire lliure en què s’apliquen totes les mesures de seguretat recomanades (mascareta, distància, higiene de mans i grups reduïts).

El programa Lleida en Viu ofereix aquest curs diverses activitats al Parc de la Mitjana, els Camps Elisis, l’Horta de Lleida i els Aiguamolls de Rufea, i aquesta tardor es reprenen les visites a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals. Sempre que la situació sanitària ho permeti, s’espera reprendre també la propera primavera les activitats educatives a la planta de tractament de residus de Montoliu i a la instal·lació solar fotovoltaica del Camp d’Esports.

En el que portem de mes, ja han passat per les nostres instal·lacions 19 grups amb 360 participants, que han fet activitats al Parc de la Mitjana (descoberta del Parc, de la fauna o jocs al Parc) o han treballat l’Emergència Climàtica, mitjançant una gimcana que els fa reflexionar i fer propostes sobre l’efecte de les accions individuals sobre el canvi climàtic.

Es poden consultar les activitats i fer la inscripció al programa a: https://urbanisme.paeria.cat/sostenibilitat (programa d’Educació Ambiental Lleida en Viu).

Et destaquem...