Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Els serveis de Jardineria talen un arbre que corria risc de caiguda a la plaça Sant Joan

Els serveis de Jardineria talen un arbre que corria risc de caiguda a la plaça Sant Joan

Dos informes tècnics havien conclòs que la seva tala era necessària per a garantir la seguretat de les persones.

Data publicació: Divendres 05, març del 2021


Imatge de la notícia Els serveis de Jardineria talen un arbre que corria risc de caiguda a la plaça Sant Joan

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Els serveis municipals de Jardineria han talat aquest matí una mèlia de la plaça Sant Joan que es trobava en mal estat i patia risc de caiguda, per tal de garantir la seguretat de les persones.

Dos informes tècnics encarregats per la regidoria d'Habitatge i Transició Ecològica recomanaven aquesta acció, ja que el risc de fractura o caiguda d'aquest arbre era "molt probable". L'operació s'ha dut a terme des de primera hora del matí i s'ha desenvolupat sense incidències.

En el mateix emplaçament s'hi plantarà nou arbrat adaptat a les condicions particulars del subsòl de la plaça Sant Joan, dins del projecte de remodelació verda d'aquest espai, que preveu plantar-hi més d'una vintena d'arbres el pròxim hivern.

Tala de dos freixes a Cappont

D'altra banda, el servei municipal de Jardineria també ha procedit durant aquest matí a la tala de dos freixes de grans dimensions al carrer Picasso, a Cappont. Tots dos exemplars estaven morts i podien suposar un perill per la ciutadania.

Categories: Jardineria, tala d'arbres, 2021

Et destaquem...