Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Els infants del Secà de Sant Pere fan un mosaic amb llavors dins del programa Nits d'Estiu

Els infants del Secà de Sant Pere fan un mosaic amb llavors dins del programa Nits d'Estiu

En un taller mediambiental dirigit als més petits que s'inclou en el programa organitzat per la Paeria

Data publicació: Dijous 15, agost del 2013


Imatge de la notícia Els infants del Secà de Sant Pere fan un mosaic amb llavors dins del programa Nits d'Estiu

Els infants del Secà de Sant Pere han preparat aquest dimecres un gran mosaic amb llavors en el taller Natura als Parcs que s’inclou en el programa Nits d’Estiu. Els nois i les noies que hi han participat han descobert per què el barri i una plaça del barri duen aquest nom i després li han dedicat un mosaic conjunt. Aquesta és una de les propostes mediambientals del programa, que està dirigida als menuts perquè coneguin més de prop els parcs i les places de la ciutat mitjançant els jocs i els tallers vinculats amb la natura. De fet, Natura als parcs té com a objectiu atansar els lleidatans a aquests espais, amb diverses accions que en anteriors edicions han tingut una gran acceptació per part de la ciutadania.

Natura als Parcs es fa els dimecres a la tarda durant tot l’estiu, entre les 19 h i les 21 h, en diferents places i parcs de la ciutat. Els pròxims escenaris que acolliran els tallers són la plaça de les Magnòlies, a Balàfia, i el Parc de les vies. Alguns entorns en els quals ja s’hi ha treballat són el Joc de la Bola, els Camps Elisis o el Parc de Santa Cecília. Els jocs sempre tenen un component mediambiental, que es mostra de forma didàctica i lúdica, i un altre històric, vinculat al nom de la plaça o el parc que es visita.

Les prop de 130 activitats que formen les Nits d’Estiu omplen de cultura, ciència, cinema, espectacles infantils i música diferents escenaris i espais de la ciutat. Organitzat per la Paeria, té lloc des del mes de juny fins al setembre i ofereix una programació participativa, especialment amb el moviment associatius dels diferents barris. A més, s’ha de recordar que quasi totes les activitats són gratuïtes.

 

Et destaquem...