Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/"El Refugi dels Peluts", nou nom per al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Lleida

"El Refugi dels Peluts", nou nom per al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Lleida

La iniciativa forma part d'una campanya per aconseguir més voluntariat i adopcions i ara es treballarà en el disseny de la nova imatge del centre .

Data publicació: Dimecres 22, juliol del 2020


Imatge de la notícia "El Refugi dels Peluts", nou nom per al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Lleida

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

"El Refugi dels Peluts" és la nova denominació que des d’avui adopta el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Lleida. Entre les desenes de noms proposats per la ciutadania, aquest ha estat l’escollit, i a partir d'aquesta nova denominació ja s’està treballant en el disseny de la nova imatge del centre. El canvi de nom s’emmarca en una campanya per aconseguir més voluntariat i més adopcions.

"Volem agrair a totes les persones que han aportat propostes, demostrant un cop més aquesta implicació ciutadana que és imprescindible per al funcionament del Refugi dels Peluts, per millorar la salut i el benestar dels gossos i els gats i incrementar les adopcions", ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Sergi Talamonte.

En aquest treball continuat per la salut i el benestar animal, el Refugi dels Peluts veurà millorades les seves prestacions amb la incorporació d'una veterinària clínica a mitja jornada. Aquesta millora se suma a la incorporació recent de la nova figura del dinamitzador del Refugi, que també atén els usuaris i els assessora en els tràmits que cal fer per recuperar, adoptar una mascota, tramitar la llicència d’animals potencialment perillosos o d’altres gestions relacionades amb els animals de companyia.

El Refugi compta amb la col·laboració d’onze voluntaris i voluntàries que ajuden en la socialització dels animals, els passejos per fer acompanyament emocional i el treball per fomentar les adopcions. La Regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica també ha signat convenis de col·laboració amb 3 entitats animalistes i protectores de Lleida per cedir en adopció animals del CAAC.

Et destaquem...