Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/El Refugi dels Peluts estrena xarxes socials

El Refugi dels Peluts estrena xarxes socials

L’objectiu és donar a conèixer els animals en adopció i difondre la tasca que es realitza al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia, que actualment acull prop de 80 gossos i 30 gats. L’Ajuntament de Lleida ha reforçat el servei amb la incorporació, aquest any, d’una veterinària a mitja jornada i un dinamitzador.

Data publicació: Dilluns 16, novembre del 2020


Imatge de la notícia El Refugi dels Peluts estrena xarxes socials

Imatge: @Refugi dels Peluts

El Refugi dels Peluts, conegut també com el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) de Lleida, acaba d’estrenar xarxes socials pròpies i ja té presència a Facebook i Instagram amb el nom d’usuari @caaclleida. Es tracta d’un pas més en la campanya promoguda pel govern de la Paeria per a revitalitzar els serveis que ofereix el centre i millorar la qualitat de vida dels animals que actualment hi romanen.

L’objectiu d’aquest salt digital és informar a la ciutadania de Lleida sobre les novetats del refugi i, alhora, guanyar en transparència i proximitat. Així, tothom que vulgui podrà conèixer setmana a setmana alguns dels animals en adopció, trobar informació sobre les mascotes rescatades en via pública i descobrir quin és el funcionament diari d’un centre d’acollida, entre d’altres informacions d’interès.

Cal recordar que “El Refugi dels Peluts” ha incorporat aquest any una veterinària a mitjà jornada i un dinamitzador. A banda d’aquestes dues figures, el centre compta també amb una brigada formada per sis cuidadors i un equip de voluntaris que recentment s’ha vist ampliat a 13 persones. Tots ells tenen cura d’una vuitantena de gossos i d'una trentena de gats.

Et destaquem...