Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/El recinte de l'Antiga Hípica no acollirà les Firetes per les Festes de Tardor

El recinte de l'Antiga Hípica no acollirà les Firetes per les Festes de Tardor

Malgrat les facilitats donades per l'Empresa Municipal d'Urbanisme, gestora del recinte, només dues empreses han presentat oferta per adjudicar-se una de les parcel·les per atraccions i casetes de fira, a causa de la incertesa provocada per la situació sanitària. La falta de firaires interessats fa inviable la celebració de les Firetes i s'oferirà als dos sol·licitants altres espais a la ciutat.

Data publicació: Dilluns 07, setembre del 2020


Imatge de la notícia El recinte de l'Antiga Hípica no acollirà les Firetes per les Festes de Tardor

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Les Festes de Tardor d'enguany no comptaran amb atraccions al recinte situat a l'Antiga Hípica del Camí de Granyena, després que el termini per rebre ofertes per adjudicar les parcel·les disponibles per a instal·lar-hi atraccions i casetes de fira hagi conclòs avui a les 14.00 hores amb només dues ofertes presentades, fet que fa inviable obrir el recinte com estava previst.

El president de l'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU), Sergi Talamonte, ha lamentat que les Festes no puguin comptar enguany amb les Firetes i ha assenyalat que des de la Paeria s'era conscient que la situació del sector per l'impacte de la crisi sanitària de la Covid-19 ho feia difícil i que per això s'havia volgut posar totes les facilitats.

"Hem volgut ajudar en tot el que estava a les nostres mans però no ha estat possible. Alguns empresaris ens havien fet saber que la de Lleida era l'única Fira de tot el circuit i que per ells era un risc massa gran activar-ho tot només per una fira amb el perill a més que es pogués suspendre per motius sanitaris", ha explicat Talamonte. "Pel maig, que és una fira molt més interessant pel sector, ho tornarem a intentar", ha afegit.

El concurs es va publicar el passat 18 d'agost, i estableix un nou model d'adjudicació parcel·la a parcel·la tal com fan altres ciutats de l'entorn de Lleida. Tenint en compte la difícil conjuntura per la Covid-19, que ha fet que molts ajuntaments no contractin atraccions de fira enguany, l'EMU va rebaixar considerablement els preus i es va mostrar oberta a ampliar el termini d'adjudicació per donar facilitats al sector.

En els pròxims dies s'obriran els dos sobres amb les ofertes presentades i es proposarà formalment a les dues empreses sol·licitants venir a Lleida i instal·lar-se en un altre punt de la ciutat, aprofitant les Festes de Tardor, sempre que ho autoritzin les autoritats sanitàries.

Et destaquem...