Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/El paer en cap anima els regants de l’Horta a treballar en la modernització del reg que serà una realitat el 2019

El paer en cap anima els regants de l’Horta a treballar en la modernització del reg que serà una realitat el 2019

L’alcalde Fèlix Larrosa assisteix com a president de la Comunitat de Regants a l’assemblea anual que aprova els pressupostos pel pròxim exercici.

Data publicació: Divendres 28, desembre del 2018


Imatge de la notícia El paer en cap anima els regants de l’Horta a treballar en la modernització del reg que serà una realitat el 2019

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El paer en cap i president de la Comunitat de Regants de la Comunitat General de Regants de l’Horta de Lleida, Fèlix Larrosa, ha animat els regants a tirar endavant amb la modernització del reg de les seves terres, perquè el 2019 sigui un any cabdal per la pagesia de Lleida.

L’alcalde ha fet aquestes manifestacions davant els assistents a l’assemblea general ordinària de la Comunitat, que ha tingut lloc aquest vespre, alhora que ha refermat el seu compromís i el del Govern de la Paeria amb el projecte, que ha de permetre una millor i més eficient gestió de l’aigua.

Fèlix Larrosa, que ha estat acompanyat durant l’assemblea pel regidor de l’Horta, Joan Queralt, ha reiterat el desig que el 2019 sigui l’any de la modernització del reg, malgrat que “hem d’estar amatents, continuar fent la feina que ens toca i espentejar entre tots perquè sigui una realitat”, ha dit.

Per la seva part, Joan Antoni Boldú, president de la Comunitat de Regants de Pinyana, ha informat l’assemblea de la bona marxa en la tramitació administrativa del projecte de modernització del reg i ha posat data a les adjudicacions de les obres dels tres sectors afectats (Malgovern, Butsènit i Rufea). “Esperem que entre la primavera i l’estiu comencin a moure’s les coses, perquè durant el 2019 estigui tota l’obra en funcionament”, ha dit.

En el decurs de l’assemblea de regants, també s`ha aprovat el pressupost de la Comunitat pel 2019, que ha quedat establert en 660.335 euros.

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Categories: Canal de Pinyana, Horta, 2018, Reg

Et destaquem...