Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/El paer en cap afirma que Aromes Can Roselló lidera un projecte revolucionari a l’Horta de Lleida

El paer en cap afirma que Aromes Can Roselló lidera un projecte revolucionari a l’Horta de Lleida

Fèlix Larrosa assisteix a l’acte inaugural de la segona edició de la Floració de la Lavanda.

Data publicació: Dilluns 10, juny del 2019


Imatge de la notícia El paer en cap afirma que Aromes Can Roselló lidera un projecte revolucionari a l’Horta de Lleida

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha assenyalat que Aromes Can Rosselló lidera un projecte revolucionari per l’Horta de Lleida amb la producció d’espígol i la seva transformació en nous productes comercials. El paer en cap ha fet aquestes declaracions en l’acte inaugural de la segona edició de la Floració de la Lavanda, que ha tingut lloc aquest matí a la plantació de la família Rosselló, en la partida de Copa d’Or i Sot de Fontanet.

Larrosa ha recordat que des del primer dia ha estat al costat d’aquest projecte, perquè ha entès que era “una gran oportunitat de futur per l’Horta, en fer d’aquest un territori més creatiu i competitiu”. L’alternativa a la producció clàssica de l’espígol o lavanda “ha generat un ventall de nous productes, amb un valor afegit, que a més de generar una dosi de creativitat, ajuden a recuperar el territori i la conservació del paisatge”, segons el paer en cap.

Dirigint-se als impulsors del projecte, l’alcalde els ha felicitat “pel vostre treball persistent, per la vostra intel·ligència i per tenir la informació, que us ha permès donar les passes adequades per fer que Aromes Can Rosselló lideri un projecte revolucionari a l’Horta de Lleida. Heu contribuït a tenir una millor Horta, un millor espai, un millor territori. En definitiva, una millor ciutat”, ha dit.

Mònica Rosselló, responsable del projecte, ha donat la benvinguda a l’acte inaugural, al qual també han assistit els regidors electes Cristina Morón i Joan Ramon Castro. Abans dels parlaments, hi ha hagut una actuació dels Castellers.

Et destaquem...