Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/El Mercat de Proximitat, un èxit de visitants

El Mercat de Proximitat, un èxit de visitants

La major part dels paradistes han esgotat els productes, degut a l'alt volum de vendes realitzades. El proper dia de mercat tindrà lloc el 20 de desembre.

Data publicació: Divendres 01, gener del 2010


Imatge de la notícia El Mercat de Proximitat, un èxit de visitants

La Regidoria de Medi Ambient i Horta i la Regidoria de Mercats i Consum de l’Ajuntament de Lleida, amb el suport del Departament d’Agricultura i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat el matí d'aquest dimenge 29 de novembre el Mercat de Proximitat “De l’hort a taula” a la plaça Sant Joan.

Segons els organitzadors, "el mercat ha estat tot un èxit", i els expositors han mostrat "un gran nivell de satisfacció pel que fa al volum de vendes realitzades".

Aquesta iniciativa ha consistit en un mercat on els ciutadans han pogut adquirir productes agroalimentaris directament de la mà dels seus productors i elaboradors. Els productes que s'han pogut trobar són molt diversos i s’engloben en vins i licors, melmelades, bolets i conserves, oli, formatge i derivats làctics, fruita i verdura, galetes i dolços, carn i embotits, mels i plantes aromàtiques.

El mercat, que ofereix la possibilitat de posar en contacte consumidor i productor, sense intermediaris i afavorint una relació directa i de confiança, es realitzarà de forma mensual durant els mesos de novembre i desembre i, si tot va bé, està previst donar-li continuïtat, i oferir-lo com a un espai de compra mensual. El proper dia de mercat tindrà lloc el 20 de desembre.

Et destaquem...