Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/El Mercat de l'Hort a Taula incorpora 8 noves parades

El Mercat de l'Hort a Taula incorpora 8 noves parades

Amb les 32 parades actuals s'espera que augmenti encara més el flux d'usuaris del mercat, el qual registra unes 500 transaccions en cada edició i un impacte econòmic d'uns 70.000 euros anuals

Data publicació: Diumenge 04, mar� del 2012


Imatge de la notícia El Mercat de l'Hort a Taula incorpora 8 noves parades

El Mercat de l’Hort a Taula ha incorporat aquest diumenge 8 parades més a les 24 que ja tenia. D’aquesta manera, s’espera que amb l'ampliació augmenti encara més el flux de persones i clients del mercat. El tinent d’alcalde Rafael Peris i el regidor Josep Barberà han visitat aquest matí aquesta nova edició del mercat, que s’instal·la a la plaça de Sant Joan cada primer diumenge de mes.

Peris ha comentat que l'ampliació s’emmarca dins dels projectes de dinamització comercial del Pla de Barris Portal de la Magdalena-Noguerola i que es fa per l’èxit que té aquesta iniciativa, plenament consolidada en el calendari comercial de la ciutat. El responsable de l’àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats ha apuntat que les estimacions que han fet indiquen que en cada edició del mercat es registren unes 500 transaccions, aproximadament, i que això comporta un impacte econòmic que ronda els 70.000 euros anuals. 

A banda de les habituals parades, entre les incorporacions que s’han fet són destaca una parada de verdures i sofregits naturals en conserva que provenen de Bellpuig; una d’embotits del Pallars; una herboristeria on, a més de les herbes i tes, hi ha caramels artesans que provenen d’Anglesola, i una parada de formatges, però en aquest cas de vaca, provinents de Sort. Així, s’amplia l’oferta habitual de formatges i llet de cabra, xocolates i torrons, mel, carn, coques, fruites i verdures, etc.

El Mercat de l’Hort a la Taula pretén oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors del territori i donar a conèixer els productes agraris de proximitat i sensibilitzar la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.

Et destaquem...