Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/El Banyetes clou el programa Natura als Parcs cultivant plantes aromàtiques

El Banyetes clou el programa Natura als Parcs cultivant plantes aromàtiques

Els més petits han aprés les utilitats i com cuidar les plantes aromàtiques en el taller que s'ha fet aquest matí als Camps Elisis. Unes 150 persones han participat en el cicle "Natura als Parcs: el Banyetes aprèn jardineria”

Data publicació: Diumenge 01, juliol del 2012


Imatge de la notícia El Banyetes clou el programa Natura als Parcs cultivant plantes aromàtiques

El Banyetes ha tancat avui el programa Natura als Parcs amb un taller que ha ensenyat als més petits a cultivar plantes aromàtiques. D’aquesta manera, els infants han conegut, entre altres, les utilitzats d’aquest tipus de plantes i com tenir-ne cura a casa. Aquesta és l’última de les activitats programades en els tallers “Natura als Parcs: el Banyetes aprèn jardineria”, en les quals hi han participat unes 150 persones.

La Regidoria de Medi Ambient i Horta ha realitzat durant 5 diumenges d’abril a juliol visites guiades als Camps Elisis i tallers de jardineria adreçats al públic familiar. L’objectiu d’aquestes activitats és atansar petits i grans al Parc dels Camps Elisis i descobrir els seus valors històrics, culturals i ambientals. També conèixer els arbres i arbustos més característics del parc, i aprendre tècniques de jardineria per tenir cura de les plantes de casa, el balcó o el jardí.

El Banyetes ha participat en aquests tallers. En aquestes sis sessions, els participants, acompanyats del famós caragol, han pogut aprendre com tenir cura de diferents plantes que s’utilitzen en jardineria, a la vegada que s’han emportat a casa un test amb una planta i han pogut conèixer alguns aspectes de la jardineria urbana, així com la història dels Camps Elisis.

L’activitat ha tingut lloc els diumenges al matí i cada jornada ha tractat sobre un tipus de plantes dels jardins, com ara les bulboses o les plantes aromàtiques. Igualment, els participants han pogut aprendre a sembrar llavors, fer esqueixos o trasplantar. Durant la visita guiada als Camps Elisis les famílies participants han pogut localitzar al Parc les plantes que després s’endurien a casa i també han pogut conèixer com es fa el manteniment dels jardins de la ciutat.

Et destaquem...