Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Diverses activitats per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua el cap de setmana

Diverses activitats per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua el cap de setmana

La Paeria s'ha sumat a la commemoració per promoure l'aigua i el desenvolupament sostenible, que és lema d'enguany

Data publicació: Divendres 20, mar� del 2015


Imatge de la notícia Diverses activitats per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua el cap de setmana

L’Ajuntament de Lleida ha organitzat per aquest cap de setmana diverses activitats amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. Diumenge dia 22 és el dia que l’ONU destina a promoure l’aigua, a partir de la reflexió sobre salut, natura, urbanització, indústria, energia, alimentació i igualtat. Enguany se celebra sota el lema “Un dia per a l’aigua i aigua per a un desenvolupament sostenible”.

Per commemorar-ho, la Regidoria de Cultura, a través del Museu de l’Aigua, i la Regidoria de Medi Ambient i Horta, han preparat diversos actes a Lleida.

El Museu de l’Aigua organitza per demà dissabte dues activitats especials: una caminada popular pels espais de l’aigua de la ciutat i un tast d’aigües. La caminada recorrerà els indrets de la ciutat on l’aigua hi té un paper definidor: el riu Segre, l’Horta, el parc de la Mitjana, els Camps Elisis i els propis espais del Museu de l’Aigua. El campament de La Canadiense, el Molí de Sant Anastasi, els Pous del gel i el Dipòsit del Pla de l’Aigua. El recorregut serà de 6 km i sortirà a les 10.30 h del campament de La Canadiense. A la tarda, a les 18 h, hi haurà a la seu del museu un tast d’aigües. L’aigua pren cada dia més valor a la nostra societat, i cada vegada se n’estudien més les propietats i beneficis. Amb aquest tast es podran comprovar les diferències entre diferents tipus d’aigües i conèixer les propietats per poder elegir la que més ens convé. L’activitat es fa en col·laboració amb BO de Slahom Botiga Celler.

Finalment, el diumenge al matí se celebrarà al parc de la Mitjana la Festa de l’aigua, esdeveniment lúdic per a tota la família, amb la presència del Banyetes. Hi hauran estands amb experiments, tallers i observacions, contes i activitats per a tothom, gaudint de l’espai natural de la Mitjana.

 

Et destaquem...