Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Comença la campanya anual de fumigació de la mosca negra al riu Segre

Comença la campanya anual de fumigació de la mosca negra al riu Segre

La realitza la Generalitat de Catalunya a petició de l'Ajuntament de Lleida

Data publicació: Divendres 01, juny del 2012


Imatge de la notícia Comença la campanya anual de fumigació de la mosca negra al riu Segre

Un helicòpter de la Generalitat de Catalunya ha realitzat aquest migdia les primeres tasques de fumigació de la mosca negra al riu Segre en el marc de la campanya anual que es realitza per combatre la presència de larves d'aquest insecte. L'helicópter ha fumigat en el tres punts del riu Segre al seu pas per la ciutat: a l'altura dels Instituts, a la zona de davant de l'Ajuntament de Lleida i a les comportes-Parc de la Mitjana.

L'alcaldessa accidental Marta Camps ha explicat que l'objectiu d'aquest tractament, que fa la Generalitat de Catalunya a petició de l'Ajuntament de Lleida, és "evitar que a l'estiu proliferin la mosca negra, mosquits i altres insectes que són molestos i afecten les persones".

Un cop realitzat el tractament d'avui, se'n farà un seguiment dels serveis tècnics de la regidoria de Medi Ambient i Horta i en funció de l'evolució de la presència de larves al riu, en un mes o dos es podria repetir l'actuació d'avui.

 

Et destaquem...