Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Cloenda del projecte AS Art i Sostenibilitat

Cloenda del projecte AS Art i Sostenibilitat

Divendres 5 de maig, de 18 a 20 hores, a la plaça Sant Joan, es durà a terme l’acció “Volem una ciutat verda” a càrrec d’OSMON. Dins d’aquesta iniciativa, impulsada per la Paeria i que ha rebut una subvenció de 20.000 euros per part de la Unió Europea, s’han realitzat diferents accions artístiques per a la lluita contra el canvi climàtic a la ciutat de Lleida.

Data publicació: Dijous 04, maig del 2023


Imatge de la notícia Cloenda del projecte AS Art i Sostenibilitat

 

Aquest divendres, 5 de maig, de 18 a 20 hores, la plaça Sant Joan acollirà l’acció “Volem una ciutat verda” a càrrec d’OSMON, que servirà per cloure el projecte AS Art i Sostenibilitat que ha impulsat l’Ajuntament de Lleida i dins del qual s’han dut a terme diferents accions artístiques entre els mesos de març i maig per a la lluita contra el canvi climàtic a la ciutat.

L’acció  que ha organitzat OSMON vol reivindicar places amb arbres i per això ha organitzat una sèrie d’activitats per tal que tothom qui vulgui pugui participar, entre les quals hi haurà una planta d’arbres en testos, que es regalaran a la ciutadania i els arbres grans es trasplantaran a la ciutat. Amb aquesta acció els joves volen reivindicar la importància que les ciutats siguin verdes.

La iniciativa AS Art i Sostenibilitat, en què han participat joves  de PROSEC, Promethea i Osmon, col·labora el Centre d’Art la Panera i executen els tallers els joves de la Cooperativa REM, Archicookture i Curro Claret, ha estat possible gràcies a una subvenció de 20.000 € per part de la Unió Europea.

Saber-ne més >>

Imatges relacionades

 

Et destaquem...