Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Caminada a trenc d'alba per promoure l'hàbit de caminar

Caminada a trenc d'alba per promoure l'hàbit de caminar

Un centenar de persones han participat en la caminada, que s'inclou en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Data publicació: Diumenge 16, setembre del 2012


Imatge de la notícia Caminada a trenc d'alba per promoure l'hàbit de caminar

Un centenar de persones han caminat aquest matí a trenc d’alba en la sortida que la Coordinadora Lleida Camina ha organitzat amb l’Ajuntament de Lleida dins els actes de La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La caminada té l’objectiu d’unir la cultura amb la pràctica saludable de caminar. Per aquest motiu, el punt de sortida ha estat el Baluard de la Reina, al Turó de la Seu Vella, i, amb un recorregut de 10 quilòmetres, ha passat per diferents indrets representatius de la ciutat on s’han fet explicacions, com l’antic abocador de Serrallarga reconvertit en parc ciutadà, el Centre Històric i amb algunes de les seves característiques o el mateix punt de sortida, la Seu Vella.

El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha saludat els participants de la caminada, que han iniciat la marxa quan ha sortit el sol. En acabar la caminada s’ha repartit un obsequi als assistents per promocionar l’hàbit de caminar a la ciutat.

Lleida Camina, entitat formada per diferents entitats cíviques i esportives, farà les pròximes sortides el 30 de setembre i a l’octubre, amb la Ruta del Garrotín i la Caminada de Pinyana.

La Setmana de la Mobilitat a Lleida se celebrarà del 21 al 27 de setembre, encara que la Caminada a trenc d’alba també s’emmarca en aquesta celebració.

 

Et destaquem...