Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/"Fem Dissabte al teu barri” arriba a Llívia

"Fem Dissabte al teu barri” arriba a Llívia

Aquesta actuació intensiva, que ja s'ha fet als Magraners i Secà, s'emmarca dins de la campanya "Amb tu, Lleida més neta”, amb la qual una trentena d'operaris fan tasques de neteja en carrers i places, embornals, contenidors i mobiliari, així com petites reparacions en voreres i lluminàries

Data publicació: Dijous 06, mar� del 2014


Imatge de la notícia "Fem Dissabte al teu barri” arriba a Llívia

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la 1a tinent d’alcalde, Marta Camps, així com del regidor de Medi Ambient, Josep Barberà, ha visitat aquest dijous el barri de Llívia, on s’ha donat inici a la campanya “Fem Dissabte al teu barri” amb la qual aquests dies es farà una neteja de voreres, calçades, embornals, places, contenidors, pintades, etc. així com la retirada de cartells i papers de façanes i mobiliaris.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat que en el marc d’aquesta campanya, també es farà una repassada de bancs, jocs infantils, senyals, fanals, així com dels marges de la via pública, camins i solars. La campanya inclou la millora de la senyalització horitzontal i vertical dels diferents carrers i petites reparacions de voreres i lluminàries, a més de la plantació de nou arbrat. Així, en total, es preveuen més d’una cinquantena d’actuacions en diferents carrers i espais públics del barri.

Ros ha explicat que aquest és el tercer barri on s’actua amb el “Fem dissabte”, després de Magraners i el Secà. En aquest sentit, la Paeria periòdicament anirà realitzant a fons tots els barris de la ciutat. Per a aquesta campanya específica es mobilitza una trentena de persones entre la Brigada Municipal de Neteja Intensiva, Brigada d’Acció Immediata, personal d’Aigües de Lleida, d’Ilnet, de la UTE Jardiners de Lleida, Shalom (mobiliari urbà), brigada d’Electricitat i empreses de senyalització. A més, la campanya s’ha dotat d’una dotzena de vehicles per fer les tasques de neteja, principalment d’Ilnet però també d’Aigües de Lleida per a la neteja d’embornals i d’Electricitat.

Aquesta campanya específica, que després de Llívia es desplaçarà a Raimat i Sucs, s’engloba dins d’una de general que l’Ajuntament de Lleida ha endegat darrerament. “Amb tu, Lleida més neta” engloba un total de quatre accions: “Fem dissabte al teu barri”, reforç i nous serveis ordinaris d’Ilnet a tota la ciutat, creació d’una nova brigada municipal de neteja intensiva i una campanya divulgativa i informativa àmplia. La campanya “Amb tu, Lleida més neta” inclou, a més, el reforç i nous serveis de neteja ordinaris d’Ilnet a tota la ciutat, especialment en places i carrers cèntrics, amb més serveis setmanals de neteja amb aigua i un reforç diari amb aigua a pressió de les ubicacions i els de contenidors de brossa.

Així mateix, s’ha creat la nova Brigada Municipal de Neteja Intensiva que està integrada per 8 persones que provenen dels Plans d’Ocupació i de les brigades municipals de jardineria i obres públiques, destinada específicament a neteja de racons i zones properes a la via pública, amb retirada d’herbes, neteja intensiva de places infantils i jardins, actuacions en solars, reparacions de la via pública i millora de la jardineria.

La campanya “Amb tu, Lleida més neta” pretén, a més, aconseguir la implicació i la col·laboració de tota la ciutadania, imprescindible per mantenir la ciutat més neta. 

 

Et destaquem...