Habitatge i Transició Ecològica

Inscripcions

VOLS PARTICIPAR AL PROGRAMA LLEIDA EN VIU?

Fes la teva preinscripció online!

Si voleu fer una activitat del programa "Lleida en Viu" haureu de fer una PREINSCRIPCIÓ de l'activitat o activitats en què esteu interessats a partir del 26 de juny clicant aquest enllaç: Preinscripció a les activitats del programa Lleida en Viu.

Podeu consultar les nostres activitats aquí.

Un cop rebuda la preinscripció i comprovades les dades, us enviarem un correu confirmant o modificant, segons disponibilitat de calendari, les dates de la vostra preinscripció.

Cal que el centre o entitat respongui a aquest correu en un termini màxim de 5 dies, ja sigui per acceptar-lo o per a fer-ne les consultes i esmenes pertinents. L’acceptació de la proposta o de les modificacions que s’hi hagin fet dóna lloc a la Inscripció definitiva a les activitats del programa.

Uns 15 dies abans de la data de cada activitat ens posarem en contacte amb vosaltres per correu electrònic, demanant-vos la informació necessària pel bon desenvolupament de l'activitat. Si no us arriba el nostre correu, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu electrònic lleidaenviu@paeria.cat o als nostres telèfons (973 232559 o 973 700 455, extensió 3221) per confirmar les dades i facilitar-nos la informació necessària.

Si 3 dies abans de la data concertada no us heu posat en contacte amb nosaltres, l'activitat es considerarà anul·lada.

Altres aspectes a tenir en compte:

* Tots els centres educatius del municipi de Lleida disposen d'una activitat gratuïta per línia educativa per a l’Educació Infantil i Primària i d'una altra per a l'Educació Secundària (ESO, Batxillerat i Cicles formatius). Per demanar l'activitat gratuïta cal indicar-lo al correu una vegada feta la inscripció, en els 30 dies següents a la inscripció definitiva.

Si és de pagament, un cop acabada l’activitat us facilitarem una factura amb un número de compte on haureu d'ingressar l'import de l'activitat. Cal fer l'ingrés en un termini de 30 dies.

Una vegada realitzada l'activitat, us agrairíem que ens féssiu arribar una valoració. Podeu fer la valoració on-line de les activitats del programa Lleida en Viu aquí: Valoració de les activitats del programa Lleida en Viu

Et destaquem...