Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda/TALLER. Les plantes silvestres del territori que podem menjar. Com cultivar-les, collir-les i cuinar-les

TALLER. Les plantes silvestres del territori que podem menjar. Com cultivar-les, collir-les i cuinar-les

Dimecres 07, de març del 2018

Imatge del event TALLER. Les plantes silvestres del territori que podem menjar. Com cultivar-les, collir-les i cuinar-les
Inici
Dissabte 19, de maig del 2018, a les 09:00
Fi
Dissabte 19, de maig del 2018, a les 14:00

A càrrec de Astrid van Ginkel, especialista en espècies vegetals i productes naturals

Malves, ortigues, colitxos, saüc.... Moltes herbes, flors i plantes aromàtiques es poden fer servir a la cuina. Us proposem un taller per aprendre a reconèixer les plantes silvestres amb interès alimentari i descobrir com les podem recol·lectar, comprar, cultivar, conservar i ... finalment, com utilitzar-les  a les nostres cuines i amb què combinar-les.

Preu: 15 €. Places limitades.

Inscripció online

Et destaquem...